Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Bromfietsverzekering

Als u een bromfiets gebruikt, bent u verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten (WA dekking). Deze verzekering dekt alleen de schade die u als berijder toebrengt aan anderen.

Wilt u ook het risico van diefstal of schade verzekeren, sluit dan een aanvullende diefstal- en/of cascoverzekering af. Omdat het risico van diefstal hoog is, leidt dit tot hoge premies en eigen risico. Daarom is een dergelijke verzekering vooral aan te raden als u een nieuwe bromfiets heeft die bovendien is voorzien van Datatag. Er is dan een computerchip vrijwel onzichtbaar en onverwijderbaar op of in de bromfiets geplaatst. Die is daardoor in geval van diefstal gemakkelijk terug te vinden. U betaalt een aanzienlijk lagere premie voor uw all-riskdekking als u Datatag heeft laten aanbrengen.

Sinds 1 januari 2007 hebben alle brommers en scooters een eigen kentekenplaat, dat het oude verzekeringsplaatje vervangt. Zonder kentekenbewijs mag u niet meer aan het verkeer deelnemen met uw bromfiets of scooter . Meer informatie over de kentekenregistratie treft u aan op www.rdw.nl.

 Productwijzer Motorrijtuigenverzekering

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl