Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Kampeerautoverzekering

De kampeerautoverzekering (of camperverzekering) dekt het risico van schade aan en verlies van de verzekerde kampeerauto. De camper moet minimaal WA-verzekerd zijn.

WA-verzekering

U moet voor uw kampeerauto minimaal een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) hebben. Deze dekt de schade die u met uw camper veroorzaakt en waarvoor u aansprakelijk bent. De schade aan uw eigen kampeerauto is hiermee niet verzekerd. Bij de meeste verzekeraars is het verzekerde bedrag maximaal 2.500.000 euro per gebeurtenis.

WA Beperkt-Casco verzekering

U kunt ook een WA- Beperkt Casco verzekering afsluiten. Hiermee is dezelfde schade gedekt als met een WA-verzekering, met als extra dekking de schade die uw kampeerauto oploopt door andere zaken dan een ongeval. Denk daarbij aan bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal, joy riding, verduistering en storm- en hagelschade. Deze verzekering wordt ook wel WA-plus, WA Extra of WA-mini casco genoemd. Bij duurdere campers is vaak een alarminstallatie verplicht.

WA-Cascoverzekering

Een WA-Cascoverzekering, volledige cascoverzekering of allrisks-verzekering dekt de schade die u met uw kampeerauto bij anderen veroorzaakt en de schade aan uw eigen kampeerauto. Ook de schade als gevolg van botsing, slippen, omslaan, te water raken, diefstal, brand, blikseminslag, hagel en storm is gedekt. Bij duurdere campers is vaak een alarminstallatie verplicht.

Inboedel

Op de (beperkte) casco dekking kunt u uw inboedel en accessoires meeverzekeren tegen alle van buiten komende onheilen. Ook zonnecollectoren, fietsen, fietsenrek en antennes kunt u onder de rubriek inboedel opnemen in de verzekering.

Productwijzer Motorrrijtuigenverzekering

 

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl