Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Hobby & Sportartikelenverzekering


Dé verzekering voor sporter en hobbyist

Sporten is spannend en ontspannend tegelijk. Zeker als u een buitensport beoefent, zoals paardrijden, golfsurfen, duiken of snowboarden. Geniet u in uw vrije tijd actief van uw sport of hobby? Denk dan aan onze speciale Hobby- & Sportartikelenverzekering. Dan is de kostbare uitrusting van uw hele gezin overal ter wereld verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Ook voor uw kampeeruitrusting!

Waarom kiest u onze Hobby- & Sportartikelenverzekering?

Bijna alle denkbare hobby- en sportartikelen verzekeren
Welke hobby of sport u ook beoefent, u kunt bijna alle denkbare artikelen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan muziekinstrumenten, zoals een saxofoon of elektrische gitaar. Of aan uw skeelers, surfplank of snowboard. Zolang ze maar passen in de lijst met mee te verzekeren hobby’s en sporten.

Ook voor uw hele gezin
Bent u niet de enige thuis die vaak en graag sport? Verzeker dan ook de uitrusting van uw partner en kinderen. Dat kan op dezelfde verzekering én tegen een voordelige premie.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal, verlies en schade
Hoe zuinig u ook bent op uw spullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook als u uw duikhorloge verliest op de bodem van de Rode Zee!

Ook voor beroepsmatig en halfberoepsmatig gebruik
Gebruikt u uw hobby- en sportartikelen niet zozeer in uw vrije tijd, maar meer voor uw beroep? Bijvoorbeeld omdat u topsporter bent of professioneel pianist? Ook dan kunt u de Hobby- & Sportartikelenverzekering afsluiten. Vraag ons naar de premie en voorwaarden.

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl