Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Golfverzekering


Dé verzekering voor uw golfuitrusting

Golfen is spannend en ontspannend tegelijk. Dat merkt u al zodra u plaatsneemt op de tee. Dan wilt u maar één ding: de bal met een prachtige swing in de volgende hole krijgen. Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan onze speciale Golfverzekering. Dan is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd!

Waarom kiest u voor onze Golfverzekering?

Uw complete golfuitrusting verzekerd
Golfclubs, golftas, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en golfkarretje. Als u graag en vaak golft, heeft u al snel een complete uitrusting bij elkaar. Al deze spullen zijn verzekerd met de Golfverzekering van de Europeesche! Tegen schade én diefstal.

Ook voor uw hele gezin
Gaat u regelmatig de baan op met uw gezinsleden? Verzeker dan ook de golfuitrusting van uw partner of kinderen. Dat kan op dezelfde golfpolis én tegen een voordelige premie. Met één medegolfer in het gezin bent u per persoon al goedkoper uit dan met een individuele verzekering.

Overal ter wereld verzekerd tegen diefstal en schade
Hoe zuinig u ook bent op uw golfspullen, ze kunnen altijd stukgaan of gestolen worden. Waar u uw spullen ook mee naartoe neemt, u bent overal ter wereld verzekerd. Dus ook tijdens uw golftrip naar de Algarve, Schotland of Californië!

Extra vergoeding voor erkende hole-in-one
Goede prestaties belonen wij graag. Als u een erkende hole-in-one slaat op een baan van minimaal 62 par, ontvangt u van ons een bonus van € 250,-. Daar kunt u het verplichte rondje in het clubhuis van betalen.

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl