Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Bootverzekering


Dé verzekering voor uw sloep, motorboot of zeiljacht

Varen in een sloep, motorboot of zeiljacht is puur genieten. Uiteraard wilt u de beste verzekering voor uw boot. Een die rekening houdt met uw wensen en waarmee u vol vertrouwen de wateren van Nederland en Europa kunt bevaren. Met de Bootverzekering van de Europeesche kan dat. Het hele jaar door. Als u alleen op de Nederlandse wateren vaart, ontvangt u 10% korting op uw premie.

Waarom kiest u onze bootverzekering?

Altijd een verzekering op maat
Hoe u uw boot verzekert, is helemaal aan u. Zo kiest u een basisdekking die bij uw situatie past en kunt u onder meer uw boottrailer en rechtsbijstand meeverzekeren. Tip: verhoog het standaard eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Dan krijgt u een fikse korting op uw premie!

Deskundige hulpverlening in Nederland én Europa
Heeft u hulp nodig tijdens een boottocht? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Wij komen direct in actie en zorgen zo nodig voor bootonderdelen, vervangend vervoer of een vervangende schipper. Zet het nummer in uw mobiele telefoon. Zo weet u ons gemakkelijk te vinden.

Hoog verzekerd bedrag wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Als u met uw boot iemand verwondt of de eigendommen van een ander beschadigt, vergoeden wij altijd de schade. Tot maar liefst € 5.000.000,- per gebeurtenis!

Géén eigen risico bij hulp, WA, telecommunicatiekosten en meer
Het standaard eigen risico van € 125,- per gebeurtenis geldt niet voor onze hulpverlening, WA-schade en telecommunicatiekosten. Als u hulp nodig heeft op open water, trekken wij ook geen eigen risico af van de vergoeding van de kosten voor hulp- en bergloon. En als uw boot wordt gestolen of total loss wordt verklaard, geldt alleen het vrijwillig verhoogd eigen risico.

Hoge no-claimkorting als u schadevrij vaart
Als u zonder schade vaart, belonen wij u met een korting op de premie. Deze no-claimkorting wordt ieder jaar hoger, en kan oplopen tot wel 40%. Als u deze maximale korting twee jaar heeft ontvangen, houdt u de korting ook na één keer schade. Dat noemen wij de no-claimbescherming.

Uw werfgebouwde boot of jacht verzekeren tegen een vaste waarde
Heeft u een werfgebouwde boot of jacht die niet nieuw meer is? Die kunt u de eerste drie jaar verzekeren tegen een vaste waarde, vanaf € 25.000,-. Zo weet u zeker dat u bij schade of andere pech de juiste en hoogst mogelijke vergoeding ontvangt. Uniek in Nederland!

Productwijzer Pleziervaartuigenverzekering

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl