Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Klantenservice

Wij zijn u graag zo goed mogelijk van dienst en staan u graag te woord wanneer u vragen hebt. Alle informatie, die u van ons wilt weten, kunt u vinden op onze website.

  • Meer informatie over ons kantoor kunt u vinden bij 'Over ons'.
  • U kunt een afspraak met ons maken of ons een vraag stellen via 'Service'.
  • U kunt alle relevante documenten downloaden via 'Service'.
  • Relevante informatie over onze dienstverlening en hoe wij met uw belangen en gegevens omgaan, vindt u onderaan de pagina.

Heeft u schade?

Algemeen

Als eerste is het van belang de schade zoveel mogelijk te beperken. Neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met ons op. Onze schadeafdeling bestaat uit 15 deskundige medewerkers die u graag bijstaan in uw vervelende situatie. Wij kunnen u adviseren in de te nemen maatregelen of hulp inschakelen indien dat gewenst is.

Indien het een calamiteit betreft en de schade vindt plaats buiten kantoortijd. Dan kunt u contact opnemen met de alarmcentrale telefoonnummer via ons algemene kantoornummer.

Via de linkerkolom onder het kopje "Service" kunt u terecht voor (schade)formulieren en kunt u online uw schade melden.

De onderstaande links verwijzen u direct door naar meer informatie:
Alles over schade (inboedel, kostbaarheden etc.)
Alles over autoschade (voertuigen) 

Heeft u een klacht?   

Laat ons dat dan weten....

Klachten over onze dienstverlening nemen wij serieus. Hopelijk overkomt het u niet, maar als het gebeurt horen wij dat graag van u. Waar onze dienstverlening niet optimaal is geweest streven wij ernaar om dat naar volle tevredenheid voor u op te lossen.

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl