Uw financiŽle zaken goed geregeld

meer informatie

Over ons

Met ruim 75 jaar ervaring en zo’n 80 medewerkers zet Eijgendaal & van Romondt zich graag in voor uw financiële zekerheid. Uw inkomen nu en later, uw bezittingen en vermogen, uw plannen en wensen; we nemen uw financiële belangen zeer serieus en regelen de zaken die u aan ons toevertrouwt zo goed mogelijk.

Persoonlijk contact
Bij Eijgendaal & van Romondt staat het persoonlijke contact met u voorop. U bent geen nummer in onze administratie, maar een zeer gewaardeerde klant voor wie wij altijd bereikbaar zijn. Voor uw verzekeringen, pensioen of hypotheek, voor een betrouwbaar en onafhankelijk advies, voor het regelen van uw schade of voor een direct antwoord op uw vraag.

Sterke positie
Tegelijkertijd profiteert u van de omvang van ons kantoor. Eijgendaal & van Romondt is gevestigd in Den Haag en behoort tot de grotere verzekeringskantoren van Nederland. We zijn voor verzekeraars en geldverstrekkers een serieuze gesprekspartner en kunnen voor u, op volstrekt onafhankelijke basis, de producten selecteren die het beste bij u passen.

Op de bres
Onze dienstverlening eindigt niet met het afsluiten van een verzekering of hypotheek, maar begint daar feitelijk pas. Als financieel adviseur staan wij op de bres voor onze klanten. Als u schade heeft, zorgt onze schadeafdeling ervoor dat u zo min mogelijk hinder daarvan ondervindt. We nemen u het regelwerk uit handen, onderhandelen met de verzekeraar en maken ons sterk voor een spoedige uitbetaling van het schadebedrag.

Neem contact op
Op deze website vindt u algemene informatie over onze producten, diensten en service. U kunt ook direct verzekeringen afsluiten. Wilt u precies weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Telefoonnummer: 070-3105105
Bezoekadres: Javastraat 3, 2585 AA  Den Haag
Postadres: Postbus 80503, 2508 GM  Den Haag
E-mail: info@evr.nl

Vraag?

Telefoon: 070-3105105

E-mail: info@evr.nl